flexchair fysiotherapie

Lilian is als fysiotherapeut werkzaam bij de praktijk Mook- Milsbeek. Een praktijk die deel uit maakt van het onlangs nieuw gebouwde Medisch Centrum Mook. De flexchairtrainingen worden gegeven op de locatie in Milsbeek.

Lilian behoort vanaf medio 2012 tot het Flexchair® specialisten netwerk van Veldon®. Dit is een landelijk netwerk van gecertificeerde paramedici die bewegingsanalyses maken van onder andere de lage rug en het bekken op spierniveau.

Heeft u ook fysieke klachten, dan kan deze training vergoed worden door de zorgverzekeraar. Fysiotherapie is vanaf 2006 direct toegankelijk, mocht u bijvoorbeeld rugklachten hebben dan hoeft u niet eerst een verwijzing te halen bij de huisarts. Omdat er veel vraag is vanuit de sport en om preventief met de flexchair te trainen, werken wij voor dit concept het liefst op verwijzing. De fysiotherapeutische behandeling met de flexchair®RBT wordt dan vergoed vanuit uw aanvullende verzekering als u deze bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Meer informatie over de praktijk, de specialisaties van Lilian en vergoedingen kunt u vinden op http://www.fysiotherapiemookmilsbeek.nl . U kunt tevens via de praktijk een afspraak voor een fysiotherapeutische behandeling maken.

gevelbordoefenzaalpraktijk