Accommodatie

Onze kleinschalige paardenhouderij bevindt zich in het mooie dorp Milsbeek, gemeente Gennep in het puntje van Noord Limburg, ongeveer 20 km onder Nijmegen.DSC_0362

Wij beschikken over ca. 2 hectare grond. Het perceel is in samenwerking met Stichting Het Limburgs Erf voorzien van bomen en hagen die oorspronkelijk ook in dit gebied voorkwamen. Zo is er een mooie natuurlijke afscheiding gecreeerd die past binnen de landelijke sfeer. De weides zijn met een houten afrastering afgezet en enkele bomen zorgen voor schaduw in de zomer. Een oude appelboomgaard zorgt nog jaarlijks voor een oogst heerlijke appels, dus met regelmaat verse appeltaart bij de koffie!

We hebben in 2011 een nieuwe paardenstal gebouwd. Het is een ruim opgezette stal geworden met boxen van 3,5 x 3m, boxen van 3 x 4 meter en een speciale merrie-veulenbox van 4 x6meter. Alle stallen zijn voorzien van buitenluiken en de paarden kunnen onderling contact hebben, ze voldoen al aan de eisen die sectorraad paarden in de toekomst wil stellen aan paardenhouders. De paarden lopen zomer en winter dagelijks buiten.

We hebben de beschikking over een ruime wasplaats met warm en koud water, een opvoelbox en voldoende opslagruimte voor hooi en stro.

Er is een buitenbak van 20 x 40 aanwezig, volledig met rond hout afgezet met een fijne stabiele bodem.

DSC_0314 DSC_0361 DSC_0347

DSC_0528 DSC_0166 DSC_1340